KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava
si že slišal za čudovit jezikovni kamp na katerega prideš le na tri možne načine? z zajetno denarnico in vplivno družino? z posebnimi dosežki na področju jezikov? ali po sreči, če si izžreban izmed tisoč prijavljenih z enostavno vpisnico? očitno ti je na nek način uspelo in si sedaj tu. registriraj se z imenom in priimkom v lowercast - malih črkah in se nam pridruži sredi zasnežene sibirije kot domačin, študent ali član osebja!

forum je cenzuriran, spodnja meja besed pa znaša 450 besed!
oblačno, sneži, -8°C
november 2012

no one at the moment!
zasnova foruma je last administratork. sidebar, header, navigation in nekatere slike foruma narejene s strani irene sokolowskive. opisi in prispevki so avtorsko delo članov in jih je brez njihovega dovoljenja kaznivo jemati, ponarejati, kopirati, itd. forum gostuje na forumotionu. nekatere slike s strani deviantarta!

Share | 
 

 ash's house

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down 
AvtorSporočilo
avatar
ashton montgomery


Število prispevkov : 15
Age : 25
Kraj : paradise island.

ObjavljaNaslov sporočila: ash's house   Čet Jul 12, 2012 11:07 pm

[Only admins are allowed to see this image]
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
ashton montgomery


Število prispevkov : 15
Age : 25
Kraj : paradise island.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ash's house   Pet Jul 13, 2012 12:17 am

[Only admins are allowed to see this image]

FOR: kimberly smitten3
WORDS: 759
  Vedno se je začelo enako in vedno je najprej preklel samega sebe. Vedno se je zgodba zvečer ponovila z izjemo tistih dni, ko je delal do sedmih ali osmih zvečer in se vrnil naravnost domov, omagal na postelji in se ni premaknil do naslednjega jutra. Tiste dni je utrujenost premagala sicer venomer prisotno željo po pozabi. Ni šel tako daleč, da kakšen večer ne bi minil brez alkohola. Bili so večeri, ko se je samo usedel za točilni pult in pred seboj vrtel prazen kozarec z odsotnim pogledom in obdan s popolno ignoranco do preostalega sveta. Morda so bili res redki, a vendar so bili tam. Toda včeraj ni bil eden izmed teh nedolžnih večerov, kar mu je postalo jasno v trenutku, ko je rahlo zamežikal v opoldansko svetlobo. Če je bil njegov spomin vsaj kolikor toliko dobro ohranjen, potem je morala biti nedelja in imel je priložnost, da se do naslednjega jutra zakrkne v ogromni postelji, ne da bi se treznil pod ledeno prho in letel na delo. Toda ob prvih mežikih v novi dan so se prebudili tudi ostali čuti skupaj z rahlim glavobolom v sencih – res bi mislil, da bo povsem tem času postal že imun na mačka in alkohol v celoti. A najprej je zaslišal šumenje zaves ob odprtem balkonu, ki je bil glavni vir svetlobe in glavni krivec, da se je sploh prebudil. Zatem se je prebudil tip, kar ga je povsem predramilo. Previdno se je ozrl vstran, kjer je na njegovem ramenu slonela rjavolasa glava, roka dekleta pa je segela pred njegovega golega prsnega koša. Zakaj za vraga jo je sploh pripeljal v hišo? Umaknil je svojo dlan z nje in njeno iz sebe ter se spravil sedeti na rob postelje, skoraj povsem buden. Imel je vsaj nekaj minut, da sestavi nek pameten izgovor, ki mu bo omogočil izhod iz njegove lastne hiše in bo dovolj verjeten. Vendar na nedeljo redkokdo dela, še manj pa on. Ozrl se je prek ramena nazaj, izgledala je kot da spi, ob boljšem pogledu pa je razbral že znane poteze. Je bil lahko še večji kreten? Kaj je ona spet počela tukaj?

  Nikoli ni zanikal dejstva, da je bil običajen kreten, ko se je šlo za ženske. Imel je cel kup svojih malih pravil, katerih se je držal in za katera je verjel, da res lajšajo njegovo življenje, da ga ne zavozi še bolj ali da se ne zaplete v celo kolobocijo komplikacij. Eno od teh pravil mu je velevalo, naj se enonočne avanturice nikoli ne nadaljujejo še v drugo noč. Nekaj povsem drugega so bila dekleta, ki so razumela pomen besedne zveze prijatelja s koristmi. Toda ona... kako ji je bilo sploh ime? Vedel je, da je prav v tej postelji prenočila že nekaj dni nazaj in zjutraj ji je na svoji blazini pustil samolepilni listek s pojasnilom, da je moral na delo – kolikor je vredno, je takrat res odšel delat, ker je bilo nekje sredi tedna. Po resnici povedano se o njej ni spomnil niti enega samega podatka, ne starosti, imena, od kje je. Sanjalo se mu je samo to, da je ena od študentk, ki poleti oblegajo mesto zaradi tistega bedastega jezikovnega kampa, kar je bilo dovolj, da je bila primerna za eno noč. S tal je pobral boksarice in se sklonil še po ostala oblačila ter jih nagrmadil v naročju, na pamet mu ni padla niti ena sama preprosta ideja, kako se rešiti iz tega sranja. Toliko o njegovi iznajdljivosti. Namenil se je proti vratom spalnice in najprej opazil, da ključa ni tam, kjer bi mogel biti, za nameček je na kljuki še visel nedrček dekleta v postelji. Potisnil je kljuko navzdol, da bi se tiho spravil iz sobe, a vrata se niso hotela odpreti. Za hrbtom se je začelo premikanje in šelestenje rjuh, posledično mu je uspelo še sešteti ena in ena. ''Si me dejansko zaklenila v lastno spalnico?'' je zavzdihnil, ko je nagnil glavo vznak in se ozrl navzgor v strop, četudi se tam v nobenem primeru ne bo pojavil čudežni izhod. ''Še vedno lahko skačem čez balkon, veš,'' je pomignil proti odprtim balkonskim vratom, ko se je obrnil naokrog proti njej in s kljuke vzel enega od kosov njenih oblačil in s tal pobral še preostanek spodnjega perila. ''Če tole vržem ven skupaj s tvojimi preostalimi oblačili... kolikšne so možnosti, da domov odideš povsem gola? Prepričan sem, da ti bo kdo velikodušno ustavil in ti ponudil prevoz,'' je nadaljeval in tudi sanjalo se ji ni, kako zelo resno misli. Zaklenila ga je v spalnico? Njegovo spalnico? Prebrisano, a skrajno neumno.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
kimberly turner


Število prispevkov : 30
Age : 24
Kraj : paris, tennessee
usa

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ash's house   Pet Jul 13, 2012 8:47 pm

this was written for oh-so-hot ashton, smitten
there is about nine hundredwords for you only and
kim is wearing pretty much nothing at the moment. ;P
comment: it's really not my best, but i hope it'll do.  potrebovala je kar precej časa, da je dojela, da postelja, na kateri je ležala, ni njena. Že sama odeja je bila na otip precej drugačna od tiste, katero si je lastila v spalnici jezikovnega tabora, da same žimnice sploh ni omenjala. Sicer pa je bila tako ali tako navajena, da se je zbujala v tujih posteljah, zato nad tem dejstvom ni bila pretirano presenečena. Skozi balkonska vrata je lahko opazila prve znake jutranjega svita, a zdelo se je, da se je s svetlobo začela prebujati tudi močna bolečina v njeni glavi. ''presneto,'' je zamrmrala in z roko segla k čelu, pri tem pa končno le ugotovila, da v ogromni, mehki postelji ni sama. Za trenutek je obstala in premišljevala, ali se sploh splača obrniti ali bi jo raje čim prej ucvrla, sedaj, ko je še imela priložnost. No, radovednost je naredila svoje in tako se je počasi prekotalila na levi bok,sekundo za tem, ko je zaznala obraz pred seboj, pa široko zazijala. Glavobol je bil za nekaj minut pozabljen, kajti ob njej je ležal isti svetlolasec kot že nekaj noči poprej, tisti, o katerem so po otoku krožile razne govorice. Spomnila se je, da ji je Emily, domačinka, s katero se je prejšnji večer (ko je bila še približno trezna) spoprijateljila, govorila o njem. Bilo je nekaj v stilu, da ga je zaročenka zapustila pred oltarjem, od takrat pa spravi v posteljo praktično vse, kar ima ženske spolne organe, ter da tega nikoli ne stori dvakrat. Ob tem se je Kim nekoliko namuznila, kajti pred očmi se ji je odvrtel spomin na nekaj noči nazaj, ko je prav tako zaspala v tej isti postelji, le, da se je zjutraj zbudila ob samolepilnem listku z bedastim izgovorom na blazini. Nekaj trenutkov ga je samo opazovala in skušala ugotoviti, ali se spomni njegovega imena. Če je spomin ni varal tisti smešni listek ni bil podpisan, se ji je pa približno dozdevalo, da se je ime začelo na A. Zamotila se je s premlevanjem in se skušala spomniti še kaj drugega kot zgolj začetnice, vendar jo je glavobol, ki se je prej umaknil presenečenju, znova dohitel in tako je spet zastokala. Telo jo je praktično moledovalo za nekaj dodatnih ur spanca, a tokrat se resnično ni nameravala znova zbuditi ob listku, ki je bil zanjo še najbolj ponižujoč. Navsezadnje je bila po navadi ona tista, ki se je izmuznila še preden se oseba ob njej zbudila in je še predobro vedela, da je tako veliko lažje. Kako minuto je še premišljevala, kako bi ji uspelo, da bi se zbudila nekoliko pred njim ali pa vsaj takrat, ko se je hotel neopazno izmuzniti in jo zna pustiti samo v ogromni hiši. Ko je s pogledom ošinila sobo, da bi našla kak navdih, se je njen pogled nenadoma ustavil na vratih, natančneje na ključu, ki je tičal v ključavnici. Čez obraz se ji je razlezel nasmešek in kako minuto pozneje je bila znova udobno nameščena v postelji, s ključem pod blazino.

  Ko je znova odprla oči je bilo sonce zunaj že dokaj visoko na nebu. Nekje v ozadju misli je ugotovila, da je bila nedelja, kar je pomenilo, da si je lahko privoščila ignoriranje ure in ob misli na to se je zadovoljno pretegnila, pri čemer jo je zmotil nataknjen glas. Odprla je oči in zagledala postavnega svetlolasca, ki je stal nekaj metrov stran od postelje in pogled vztrajno upiral stran. Šele takrat se je spomnila, zakaj je pravzaprav še vedno v sobi in nekako v istem trenutku začutila ključ nekje pod hrbtom. ''Možno,'' je skomignila z rameni, med tem pa v očeh ohranila nagajivo iskrico, ki se je prižgala takoj, ko je spoznala, kaj je pravzaprav ušpičila. ''Hm, res? Nekako se mi je zdelo, da je nekoliko previsoko.'' Namrščila se je in se nekoliko privzdignila, kot bi hotela preveriti, če je balkon res dovolj nizko, da bi arogantnež lahko izpolnil svoje 'grožnje'. Seveda ni videla čisto nič več, kot trenutek poprej, zato se je preprosto naslonila nazaj na vzglavje postelje in si neznanca prvič trezno ogledala. Vsekakor eden izmed lepših primerkov, ki jih je imela priložnost spoznati in ta misel je sprožila zadovoljen nasmešek. Sledila mu je z očmi, ko je pobiral njena oblačila in ravno nameravala preveriti, če je samo redoljuben ali ima kakšne skrite namene, ko ji je na neizrečeno vprašanje odgovoril kar sam: ''Hm, kaj pa vem.'' Vzela si je nekaj trenutkov za razmislek, ki ga tako ali tako ni potrebovala, nato pa le nadaljevala. ''Verjetno precej velike, čeprav me mika, da bi v tem primeru ostala in si pobližje ogledala hišo, vse dokler jih ne bi našla,'' je pomignila na oblačila v njegovih rokah. ''Glede prevoza pa sploh ne dvomim.'' Širok nasmešek, ki mu ga je namenila je bil vsekakor mišljen samo, da bi ga še nekoliko bolj razdražil, čeprav se je nekje v podzavesti zavedala, da to verjetno ni bilo najbolj pametno. Ampak, kdaj se je pa ona že ozirala na to? ''Hm, mimogrede, kdo si že rekel, da si?'' je vprašala in pogled uprla v kup, ki bi naj predstavljal njena oblačila. ''In, samo mimogrede, če nočeš, da po hiši paradiram kar gola bi bilo dobro, da mi vrneš vsaj perilo.'' Čeprav tudi v primeru, da bi se odločil oblačila obdržati, ne bi imela problemov. Nikdar ni bila kaj dosti sramežljiva, ob enem pa se je v svojem telesu počutila tudi več kot zadovoljno, zakaj bi ga torej skrivala?

Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil
avatar
ashton montgomery


Število prispevkov : 15
Age : 25
Kraj : paradise island.

ObjavljaNaslov sporočila: Re: ash's house   Sob Jul 14, 2012 10:28 pm

[quote="ashton montgomery"]
[Only admins are allowed to see this image]

WORDS: 605
  Lahko bi ji hitro pripisal nekaj pozitivnih točk za neverjetno iznajdljivosti in ji celo zaploskal, ker ji je uspelo kar nekaj stvari, ki jih predtem ni uspelo izvesti nikogar. Kot prvo, je bila ena redkih s katerimi je spal več kot enkrat. Kot drugo, uspelo ji je preprečiti njegov spektakularni pobeg in ga prinesti naokrog na njegovem lastnem terenu. In tretje, le redkokdo je imel dejansko priložnost videti notranjost njegove spalnice. Hišo že, ko dogajanje ni prišlo dlje od sprejemnice ob posebej intenzivnih nočeh ali jaccuzzi zadaj za hišo ob poletnih nočeh. ''Ženska, spalnica je v pritličju. Izraz balkon vključuje manjši zunanji prostor z ograjo, ne dejanski balkon,'' je zavzdihnil in pomignil proti 'balkonskim' vratom, ki bi jih moral uporabiti že na samem začetku. Potem sedaj ne bi stal v gatah sredi sobe in klepetal s svojo včerajšnjo družbo. ''Verjemi, lahko si srečna že samo zato, ker si videla notranjost te hiše dvakrat. Verjetno bo res dobro, da si jo danes ogledaš – je namreč zadnjič,'' je zavzdihnil, deloma nadvse tečen zaradi bolečine v sencih in ne povsem prepričan, kakšen bo njen naslednji gib. Samo ležala je v njegovi postelji z rjuho ovito okrog svojega še vedno golega telesa in ga gledala kot da ima nekaj za bregom. Rekel bi, da je očitno dobro zadel, dvakrat zapored, a kaj ko je ga je nadvse motil njen iskriv pogled. In bila je nevarna, zagotovo. ''Torej, če mi odpreš vrata, potem ti dam nazaj tvoja oblačila in te peljem domov. V vili živiš, kajne? Ena od tistih bogataških študentov, ki serjejo po otoku?'' je bil on na vrsti, da se muza in ji pošlje pogled, ki je nekaj skrival v ozadju. Saj niso bili ravno grozni, vendar se je vsaj dekletom raje izogibal. Sploh zato, ker je sam poskrbel za vrt okrog vile in manjši park ter se tako občasno tudi oglasil tam.

  V rokah je še vedno kopičil njuna oblačila in glede na to, da vsaj za zdaj z njimi ni imel kaj storiti, jih je odložil na temno moder naslonjač v kotu sobe. ''Oh, glej no glej, se ne spomniš mojega imena?'' se je zasmejal ob njenem vprašanju ter spretno izpustil del, ko ji vrne vprašanje, da izve njeno ime, ker se ga niti slučajno ni spomnil. ''Jaz bi se zamislil sam nad sabo, dvakrat spiš z nekom in ne veš niti imena. Tsk tsk tsk,'' je nadaljeval v istem muzajočem se tonu: ''In niti ne rabiš vedeti mojega imena, ne bo ti nič koristilo. Dovolj je da veš, da sovražim ljudi, ki mi kradjo ključe.'' Nekako se je moral zaposliti in tako si je dal opravka z zapiranjem balkonskih vrat in zagrinjanjem zaves, medtem ko se temnolaska še vedno ni premaknila. Načrtno ji ni posvečal preveč pozornosti, ker bi se v njegovih še vedno zamegljenih in zbeganih mislih utegnila pojaviti ideja o kakšni reprizi prejšnjih dveh noči. ''Zakaj ne bi hotel, da po hiši paradiraš gola? Meni se zdi izvrsten predlog,'' se je naposled na kratko ozrl proti njej – da, nedvomno ne bi imel nič proti, če bi se štirindvajset ur na dan sprehajala naokrog gola. ''Toda... danes nameravam narediti dobro delo ali dva. Oblačila smrdijo po viskiju in cigaretih, ne splača se jih tlačiti gor. In ker si že budna, kopalnica je skozi tista vrata tam. Lahko greš pod tuš, vmes spravim oblačila v pranje, za domov ti posodim nekaj mojega, kar ne rabim več, in tvoja oblačila dobiš dostavljena v vilo v kratkem,'' mu je s skrajno hitrostjo uspelo sestaviti dober načrt. Ni se imelo smisla skrivati po stanovanju, jo bo pač prenašal še nadaljne pol ure, izgubiti ni imel kaj dosti več.
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil

Sponsored contentObjavljaNaslov sporočila: Re: ash's house   

Nazaj na vrh Go down
 

ash's house

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
restless hearts :: RESTLESS HEARTS SLEEP ALONE TONIGHT :: archives :: I. year-